Zo werkt Ticket FindR

KOOP JOUW TICKETS VOOR DE LAATSTE EVENEMENTEN

Online tickets kopen: zo werkt Ticket FindR

Super jammer: je was nét te laat met het kopen van tickets voor John Mayer, André Rieu of Paaspop. Gelukkig heeft Ticket FindR alsnog de tickets die je zoekt! Op onze website koop je op een betrouwbare manier concert tickets en kaarten voor verschillende evenementen, zelfs als deze uitverkocht zijn.

Hoe we dit doen? Via ons grote netwerk van vaste verkopers kopen wij originele tickets die via de officiële weg zijn aangeschaft. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze tickets waarborgen en zijn we er zeker van dat deze toegang verlenen tot het evenement. De prijzen van de tickets worden bepaald door de verkopers en kunnen daarom afwijken van de originele prijzen.

De prijzen van een tweedehands ticket kunnen afwijken van de originele prijs, omdat niet alle tickets even makkelijk verkrijgbaar zijn. We zorgen er echter altijd voor dat je een redelijke prijs betaalt. De prijzen op de website van Ticket FindR zijn exclusief eenmalige transactiekosten (€ 15,00). Dit zijn de enige kosten die worden gerekend en dit is tevens het verdienmodel van Ticket FindR.

De evenement tickets worden na aankoop in jouw mailbox geleverd. Wanneer precies, is afhankelijk van het evenement. Wij willen voorkomen dat concert tickets of festival tickets weer verder worden doorverkocht. Het kan dus voorkomen dat je de tickets vlak voor het evenement pas ontvangt. Dit zal echter altijd ruim op tijd zijn.

Bieden op tickets

Ben je het niet eens met een prijs? Dan kun je ook onderhandelen over de prijs door te bieden op tickets via ons unieke systeem. Wij gaan dan kijken of we alsnog deze tickets voor jou kunnen bemachtigen voor het gewenste bedrag.

Wat doet ticketvriend?

Ticketvriend is een bemiddelaar tussen kopers en verkopers van tickets voor de populairste evenementen in Nederland en omstreken.Evenement uitverkocht?Geen probleem, dankzij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare aanbieders kunnen wij eenvoudig de gewenste tickets voor u bemachtigen. De prijzen op onze website kunnen mogelijk afwijken van de originele prijzen omdat de prijzen door de wederverkopers worden bepaald.

Snelle levering

ontvangst maximaal 2 dagen voor het event

Snelle levering

ontvangst maximaal 2 dagen voor het event

Snelle levering

ontvangst maximaal 2 dagen voor het event

Snelle levering

ontvangst maximaal 2 dagen voor het event